tiistai 17. joulukuuta 2013

Pakkasukko ja jouluostoksia

Privet! Tänään menin koululle vasta 11 kun L sai aamulla naapurilta kyydin ja matikantunti oli vasta sillon. Kun pääsin luokkaan asti niin ihmettelin, että missä kaikki on kun on niin hiljasta niin eikös niillä ollut joulunäytelmäharjoitukset, joten tuntia ei ollut. Opettaja oli unohtanut mainita mulle asiasta, eikä hän muutenkaan tiennyt aikaisemmin, että harjoitus kestää noin kauan. Eipä siinä sitten muuta kuin takaisin.


Pyysin tän viimesen viikon palkan jo nyt kun täytyy vielä ostella joululahjoja, mikä onneks sopi hostvanhemmille hyvin. Lähdin kun aikaa oli kohti ohotnyj rjadin ostoskeskusta, mikä siis sijaitsee Punaisen torin lähellä. Melkein oon nyt kaiken saanut ostettua, mutta vielä joillekin lahjat uupuu... Myös kaverini J tuli vähän mun jälkeen kaupoille, joten yhdessä siinä kierreltiin muutama tunti. Hauska muuten kun pihalla olevassa joulukuusessa oli paketteja koristeena, ja pari niistä muistutti Suomen lippua.


Sain melkein sydänkohtauksen kun kävelin ihan rauhassa Coffee Houseen ja kattelin, että ompas kiva joulupukkinukke, kunnes se hyppäs! Eli ihan oikee ihminen oli kyseessä, huh... Säikähtämisestä muuten tuli mieleen, että Venäjällähän ei kannattaisi huutaa silloin "hui!" sillä sehän tarkoittaa venäjäksi miehen sukupuolielintä (olinpas korrekti). No, oon koittanu tätä itelleni tolkuttaa ja muistutella, mutta ei mee millään jakeluun vaan huutelen täällä koko ajan "hui" kun jotain pelästyn... Mutta joka tapauksessa oli pakko mennä ottaan kuva pakkasukon kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti